Voedingscoach

Gezondheidsbegeleiding – preventief en ondersteunend.

Personal Coach Mechelen

Je personal trainer leert je om soepel te bewegen, zodat jij je lichaam beter gebruikt. Op die manier verspil je geen energie bij dagelijkse klusjes zoals de boodschappen of het huishouden. En de energie die je overhoudt, steek je in leuke dingen. Een weekendje weg bijvoorbeeld. Of die ene hobby die al jaren stilligt wegens ‘geen fut’.

Personal Trainer Oost-Vlaanderen Overzicht

Generation-fit

Fit&Well2DAY personal trainer
Samen sporten onder begeleiding van een personal trainer? Dat is toch enkel iets voor celebrities en rijke mensen? Je hebt het mis! Dankzij Fit&Well2DAY wordt een personal trainer betaalbaar en toegankelijk. Tijdens individuele sessies van 1 uur doorloop je een reeks oefeningen onder professionele begeleiding van de personal trainer. De trainer geeft hierbij persoonlijke feedback om de oefeningen doelgericht en efficiënt uit te voeren en past de oefeningen aan op jouw niveau. Gedaan dus met zelf uit te pluizen welke workout voor jou werkt.
Het trainingsschema wordt afgesteld op jouw persoonlijke doelen. Dat kan gaan van een kilootje minder of een steviger lichaam tot een betere conditie.Naast de oefensessies onder begeleiding van de trainer krijg je ook een persoonlijk schema mee om thuis verder te trainen. Je krijgt ook een Activity Tracker ter beschikking tijdens je traject die je beweging en activiteit zal bijhouden. Iphone repareren Gent

Leander Personal Training
We kunnen geen wonderen verrichten maar in de 7 jaar die we bestaan, hebben we al enkele honderden mensen geholpen om hun meest uiteenlopende fysieke doelen te bereiken. Met onze holistische, multi-level aanpak trachten we jou in staat te stellen duurzaam resultaat te behalen. We zijn het grootste personal training bedrijf van België en zijn gelegen in Gent. We hebben voornamelijk klanten uit Oost- & West-Vlaanderen, veelal zelfstandigen die een druk leven leiden. Onze trainers Jarno en Jappe uit Hamme ontfermen zich over de klanten regio Antwerpen. dj verjaardagsfeest oost vlaanderen

Vind een Coach
Ik ben de drijvende kracht achter Heymotion Coaching & Training en ik bied jou en je team de nodige ondersteuning en begeleiding om tot een betere samenwerking en communicatie te komen. Vaak hoor je in organisaties dat er tools ontbreken om interne conflicten snel en adequaat aan te pakken, dat leidinggevenden nog gerichter en duidelijker kunnen communiceren of dat medewerkers hun motivatie moeilijk voldoende hoog kunnen houden om de efficiëntie in het team te garanderen.

Personal Trainer Oudenaarde
Wij bieden professionele en evidence-based begeleiding aan op vlak van voeding en sport. We hebben een erkend en ervaren diëtist en bovendien zijn onze coaches lid van de NSCA (National Strength and Conditioning Association). Meer dan 6 jaar lang hebben we de literatuur doorspit om ervoor te zorgen dat u de begeleiding krijgt die u verdient! Wij werken op een Evidence Based Behavioral Practice methode. Dit betekend dat wij de literatuur combineer met onze jaren ervaring als coach en diëtist. Zo heb je het beste van de twee werelden! Of het nu afvallen is, meer spiermassa opbouwen of je wilt jouw sportprestaties verbeteren: wij helpen jou verder  architect oost vlaanderen op weg!

Personal trainer davy
Dat sporten essentieel is voor een goede gezondheid, daar is iedereen het wel over eens.
U begint vaak enthousiast en met volle moed, maar volhouden lijkt steeds veel moeilijker te zijn. U wilt stevigere spieren, een maatje kleiner of eens deelnemen aan een loopwedstrijd. U hebt een doel, maar dat is iets heel anders dan iets leuk vinden. Als je dan al snel te kampen krijgt met een blessure, dan zakt de moed je al helemaal in de (sport) schoenen. Dag goede voornemens… Rekening houdend met je doelen, je mogelijkheden en met wat jij leuk vindt, maak ik een programma op maat.
Samen met u zorg ik ervoor dat je vooropgestelde doelen binnen uw bereik komen! steenkorven oost vlaanderen