Voedingscoach

Gezondheidsbegeleiding – preventief en ondersteunend.

Door - Tom Cosyns Seobureau.be

Wat kun je doen voor een slanker lichaam?

afslankproducten

Het is belangrijk om te weten dat er veel meer nodig is om af te vallen dan alleen goed eten en sporten. Je kunt bijvoorbeeld afslank producten gebruiken om af te vallen, vet te verbranden en lichaamsvet te verminderen. Het is een goede manier om te beginnen. Als je echter op zoek bent naar iets dat sneller werkt dan andere, zorg er dan voor dat het product positieve recensies heeft gekregen van mensen die het eerder hebben geprobeerd.

Kies voor afslankproducten

Net zoals het dragen van de juiste kleding je kan helpen om er slanker uit te zien, kan het gebruik van afslankproducten van Optiphar ook een positief effect hebben op je uiterlijk. Het is een gemakkelijke manier om een slanker lichaam te krijgen. Gebruik ze wel in combinatie met de juiste voeding en lichaamsbeweging.

Eet eiwitrijk voedsel

Eiwitten zijn essentieel om je lichaam goed te laten functioneren. Het helpt spieren op te bouwen, weefsel te herstellen en een gezond immuunsysteem te behouden. Eiwitten kunnen je ook helpen met afvallen door je langer een vol gevoel te geven, zodat je later op de dag niet in de verleiding komt om meer te eten. Hoeveel eiwit je nodig hebt, hangt af van je leeftijd en hoeveel je sport. De gemiddelde volwassene heeft per dag 0,8 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht nodig. Als je echter regelmatig traint of een actieve baan hebt die fysieke activiteit vereist, dan is het aan te raden dat vrouwen 1 gram per kilogram consumeren. Mannen moeten dan streven naar minimaal 1 gram per kilogram per dag.

Drink veel water

Water is een van de belangrijkste dingen die je nodig hebt om gehydrateerd te blijven. Voldoende water drinken kan bijdragen het gewichtsverlies. Drink acht glazen water per dag en probeer twee kopjes voor de maaltijd te drinken en nog eens twee na de maaltijd. Op deze manier kun je je hongergevoel verminderen en voorkomen dat je teveel eet. Dit leidt weer tot gewichtsverlies. Als je honger hebt tussen de maaltijden door of vlak voor een training, drink dan wat water. Probeer niet naar iets anders te grijpen om te eten of te drinken.!