Voedingscoach

Gezondheidsbegeleiding – preventief en ondersteunend.

Overgewicht lijkt een epidemie te worden. Steeds meer mensen kunnen hun gewicht niet meer onder controle houden, ondanks het volgen van vele diëten. Ook steeds meer kinderen kampen al op jonge leeftijd met overgewicht .Overgewicht is oorzaak nummer 1 als het gaat om diabetes en hart-en vaataandoeningen. Een dieet kunt u niet levenslang blijven volgen, omdat er dan voedingstekorten ontstaan en vaak is het ook niet vol te houden. Als de dieetperiode voorbij is, komen de verloren kilo’s vaak snel weer terug.

Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van uw overgewicht en gaan we haalbare doelen stellen. In mijn praktijk spreek ik niet van een dieet, maar van het aanpassen van uw eetpatroon en levensstijl. Dit zal een blijvend resultaat als gevolg hebben en zal u verlossen van het welbekende jojo-effect.

Het is mogelijk om gezond en slank te worden zonder de hele dag met calorieën bezig te zijn. Het gaat namelijk om wat je eet. Ontdek de ware oorzaak van overgewicht en reken daarmee af. Als je de juiste voeding kiest zul je kunnen eten zonder aan te komen en bij overgewicht zul je blijvend gewicht verliezen.

afvallen online

Afvallen online is leuk want je krijgt meer energie en je zal veel gezonder leven? Wil je online afvallen dan zit je hier goed bij Beaustyle! Wij zijn erkend Lignavita coach en zullen jullie op professionele wijze begeleiden om snel en blijvend af te slanken  op een verstandige manier. Wekelijks kan je op controle komen waarbij we een analyse van je lichaam maken (vetmassa, spiermassa, metabole leeftijd, etc.).  Zo kan perfect opgevolgd worden of je effectief enkel vetmassa aan het verliezen bent en geen spiermassa (dit in tegenstelling tot vele andere diëten waarbij je ook spiermassa verliest en je metabolisme vertraagt).

 Opstarten met Lignavita kan je best doen met een startbox voor 10 dagen.  Deze startbox is aangepast aan je doelstelling en aan het programma dat je volgt en wordt aangevuld met  LignaPlus (Multi vitamine en mineraal) en VitaBalance (kalium, magnesium + zuur /base regelaar).  Daarna kan je voor je verdere keuze van producten steeds terecht bij je Lignavita coach Beaustyle. Afvallen online is nog nooit zo eenvoudig geweest. Ook personen die gezonde tussendoortjes wensen (koekjes, wafeltjes, repen, etc.) of personen die hun gewicht gewoon op peil willen houden met behulp van de Lignavita producten kunnen hiervoor terecht bij onze coaches.