Voedingscoach

Gezondheidsbegeleiding – preventief en ondersteunend.

Voeding voor de huid

Met mijn achtergrond als schoonheidsspecialiste ben ik natuurlijk nog steeds geïnteresseerd in huid- en lichaamsverzorging, maar nu wel op een andere manier. Onze huid is het grootste opname-orgaan en alles waar onze huid mee in contact komt wordt ook opgenomen in onze bloedbaan. Belangrijk is dus, dat we onze huid ook op de juiste manier voeden. Als regel zou eigenlijk moeten gelden: Wat je niet kunt eten, moet je ook niet op je huid smeren! Jammer genoeg zitten alle reguliere verzorgingsproducten boordevol chemicaliën, die we door dagelijks wassen en smeren opnemen in ons bloed.

Het gevolg is dat veel mensen tegenwoordig allergisch reageren op cosmeticaproducten, verzorgingsproducten en schoonmaakmiddelen, door een opeenstapeling van gifstoffen. Het lichaam protesteert hiertegen d.m.v. allergische reacties. De meeste mensen hebben geen idee hoeveel gif ze ‘s ochtends in de badkamer gebruiken en ook op deze producten staan hele lange ingrediëntenlijsten met heel veel benamingen waarvoor je bijna chemisch laborant moet zijn.

In alle adviespakketten zal aandacht besteed worden aan het belang van het gebruik van gifvrije producten. U krijgt in duidelijke taal uitgelegd welke stoffen het meest belastend zijn voor het lichaam en welke processen deze producten kunnen verstoren.

In onze webshop vind je een compleet assortiment aan verzorgingsproducten voor dames, heren, kinderen, baby’s en zwangere vrouwen. Bij een gezond voedingspatroon zul je merken dat je huid daar ook van mee profiteert, maar het blijft heerlijk om jezelf eens lekker te verwennen of leuk om iets te geven als cadeau. Zelfs de meest allergisch reagerende mensen zullen biologische gifvrije producten goed kunnen verdragen. Heb je ooit een allergietest gehad, dan kun je deze met mij overleggen om te kijken of je de producten kunt kunt gebruiken.

Voor de verkoop van voedingssupplementen heb ik gekozen voor Vitals en Ortholon vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding. Deze zijn vanaf nu te bestellen via de webshop. Voor een uitgebreid supplementenadvies kunt u een afspraak maken of contact opnemen via het contactformulier

Er zullen nog dagelijks producten toegevoegd worden aan de webshop, dus neem regelmatig een kijkje. Ik blijf steeds op zoek naar de leukste en fijnste producten voor het hele gezin. Heb je vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact op.