Voedingscoach

Gezondheidsbegeleiding – preventief en ondersteunend.

Wij werken volgens het principe “voeding als medicijn” waarbij na grondige analyse bepaalt wordt welke voedingsmiddelen er bij jou voor zorgen dat je lichaam weer in optimale gezondheidsconditie komt.

Heb je last van ‘vage kwaaltjes’ zoals hoofdpijn, vermoeidheid, concentratiestoornissen, spijsverteringsstoornissen, paniekaanvallen, etc…
We helpen je op een natuurlijke manier de oorzaak te achterhalen, en geven je lichaam de mogelijkheid om zijn zelfherstellend vermogen optimaal te benutten.

Bij ons kan je terecht voor:

Voedingsadvies – Voeding Als Medicijn
Acceptatiebegeleiding
Leefstijlbegeleiding bij chemotherapie
Gezondheidsadvies
Relaxatietraining
Biofotonen resonantie (Asyra PRO) (meer info over Biofysische geneeskunde)
Voedingsadvies? Waarom zou je daar advies voor inwinnen?
Ons lichaam heeft bouwstoffen en energie nodig die we uit onze voeding moeten halen. Een individueel en op jouw levensstijl aangepast advies zorgt voor een gemakkelijkere vertering, een optimale vitaliteit en een gezond lichaam. Er bestaat niet zoiets als een “One-size-fits-all”-dieet dat voor iedereen altijd goed is. Afhankelijk van het seizoen, je activiteiten en eventuele intoleranties moet je keuzes maken. Een gezondheidsconsulent helpt je om die keuzes te maken.

Wat bedoelen we nu met preventief en ondersteunend?

Wel, wanneer je onder stress staat, of je voelt je gewoon niet goed in je vel, of misschien wil je gewoon gezonder gaan leven, dan helpen we je met de juiste balans te vinden.

We onderzoeken je klachten, gaan na waar ze vandaan komen en stellen samen met jou een individueel begeleidingsprogramma op.

Heb je een diagnose gekregen van je arts, dan onderzoeken we hoe je hier best mee omgaat, en helpen we je met bijvoorbeeld natuurlijke pijnreductie, ontspanningsoefeningen, homeopathische hulpmiddelen, voedingsadvies en/of een diepgaand gesprek. Soms wil je gewoon een second opinion, of zoek je een alternatieve weg, ook daarvoor zijn wij er!

We zullen je nooit adviseren om tegen het advies van je arts in gaan. Wanneer je je beter voelt, is het ook altijd aan de behandelend arts, of aan jezelf, om te beslissen of de medicatie die je neemt kan worden afgebouwd…

Wil je graag meer informatie over een specifiek probleem, neem dan contact op via ons contactformulier.