Voedingscoach

Gezondheidsbegeleiding – preventief en ondersteunend.

Door - Digi Dig

Wat is de beste bescherming voor je telefoon?

Het goed en efficiƫnt beschermen van je smartphone tegen beschadigingen en valpartijen, is geen sinecure maar hoofdzaak. Als er iets is dat je te allen tijde wilt voorkomen, is het wel dat je gave, nieuwe mobiele telefoon defect raakt. Maar hoe kun je dit op een slimme manier doen, zonder al teveel geld uit te geven? Met onderstaan tips bescherm je jouw smartphonetoestel optimaal!

Regel een passend beschermhoesje

Een passend beschermhoesje voor jouw toestel, zoals een Huawei P10 Lite hoesje van Casimoda of een hoesje voor een andere telefoontype zoals mooie iPhone 11 pro hoesjes, is de belangrijkste maatregel die je kunt nemen om jouw apparaat te beschermen. Een kwalitatief goed hoesje beschermt namelijk prima tegen glasschade en technische defecten!

Leg je telefoon altijd veilig weg

Zorg ervoor dat je jouw smartphone altijd op een plek weglegt waar deze niet op de grond kan vallen. Dus niet op het randje van de tafel of op je dashboard. Daarbij is het belangrijk om bij het opladen altijd te zorgen dat het snoer niet dusdanig hangt, dat er iemand tegenaan kan lopen en de telefoon op de grond kan kletteren. Door standaard op dit soort basale zaken te letten, kun je jezelf veel ellende besparen.

Een screenprotector gebruiken

Steeds meer smartphonegebruikers kiezen voor het aanbrengen van een screenprotector op het scherm van hun toestel. Een screenprotector is een nagenoeg onzichtbare plastic sticker of een glasplaat die je op het scherm aanbrengt. Deze beschermlaag gaat krasvorming en glasschade tegen.

Laat je smartphone verzekeren tegen inbraak en schade

Een laatste goede tip om je smartphone goed te beschermen, is het afsluiten van een voordelige inbraak- en schadeverzekering. Dit is zeker aan te raden als je een nieuwe en duur toestel hebt. Mocht je telefoon dan buiten de garantietermijn stukgaan of vanwege om een reden waardoor je geen recht hebt op de fabrieksgarantie, dan sta je niet met legen handen maar wordt jouw kapotte toestel gewoon vergoed.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (weasel pantless), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.