Voedingscoach

Gezondheidsbegeleiding – preventief en ondersteunend.

Door - Digi Dig

Monitoren op afstand voor een efficiënter zorgproces

Monitoren op afstand voor een efficiënter zorgproces

Uw patiënten monitoren op afstand helpt het zorgproces binnen uw praktijk of zorginstelling te verbeteren. Laat patiënten niet wekelijks langs uw praktijk komen, maar neem op digitale wijze contact met ze op. Dit kan middels een telefoontje, maar bijvoorbeeld ook via een webcamverbinding. Patiënten kunnen het prettig vinden om u te zien, in plaats van alleen te horen. Vcare Connect biedt u een moderne zorgoplossing, die monitoren op afstand mogelijk maakt. Ook patiënten die een korte vraag hebben kunnen dit systeem gebruiken om u te benaderen. Het bespaart u veel tijd als korte vragen telefonisch beantwoord kunnen worden, in plaats van tijdens een afspraak in uw praktijk.

Betrouwbare oplossing voor monitoren op afstand

Vcare Connect is een robuuste, betrouwbare en zeer veilige oplossing. Privacy van uw patiënten komt met dit systeem niet in het geding. Bij de ontwikkeling van onze zorgoplossing voor het monitoren van zorg op afstand is rekening gehouden met de laatste wet- en regelgeving. Daarbij voldoet het systeem aan verschillende ISO-normen. Niet alleen wilt u de privacy van uw patiënten kunnen waarborgen. Ook wilt u verzekerd zijn van een stabiele verbinding. Er is niets vervelender dan het wegvallen van het signaal tijdens een telefonische afspraak. Niet alleen voor uzelf, maar zeker ook voor uw patiënt! Onze moderne technische oplossingen voorkomen dat u onbereikbaar bent.

Monitoren op afstand met uw externe partners

Niet alleen levert monitoren op afstand u in veel gevallen een besparing van tijd op. Ook vindt u alle informatie over een patiënt voortaan in een centraal systeem terug. U kunt Vcare Connect koppelen aan uw eigen huisartseninformatiesysteem (HIS). Daarbij bieden we ondersteuning aan voor een koppeling met externe applicaties. Wist u dat ons systeem niet alleen te gebruiken is voor het monitoren op afstand van patiënten? Ook de communicatie met externe organisaties en bedrijven verloopt soepeler bij het gebruik van de technische oplossingen van Vcare Connect.