Voedingscoach

Gezondheidsbegeleiding – preventief en ondersteunend.

Steeds meer mensen krijgen te maken met chronische aandoeningen, waar de reguliere geneeskunde geen antwoord op heeft. In veel wetenschappelijke studies is aangetoond dat voeding hier een belangrijke rol in speelt. Door een verantwoord eetpatroon kunnen uw klachten sterk verminderen en in sommige gevallen kan de chronische aandoening zelfs genezen. Ik kan u helpen met een persoonlijk voedingsplan bij diverse chronische aandoeningen:

-Huidaandoeningen

-Diabetes

-Maag- en darmklachten

-Hart- en vaataandoeningen (hoge bloeddruk, hoog cholesterol)

-Reumatische aandoeningen

-Extreme vermoeidheid/burn-out

-Depressie

-Candida

-Hormoonklachten

Veel van deze westerse aandoeningen zijn gebaseerd op ontstekingsreacties. Ook komen bij deze aandoeningen vaak specifieke voedingstekorten voor. Het voedingsplan voor deze aandoeningen gaat daarom uit van het weglaten van ontstekingsbevorderende voeding, eten van ontstekingsremmende voeding en de tekorten aanvullen met behulp van supplementen. Het voedingsplan kan gedaan worden naast uw reguliere behandeling bij uw arts. Als u dit wenst, kan ik contact opnemen met uw behandelaar om de behandeling met hem te bespreken.

De lijst is niet compleet, dus als u last heeft van een chronische aandoening of vage klachten, die niet in de lijst voorkomen, neem dan gerust contact op voor meer informatie,