Voedingscoach

Gezondheidsbegeleiding – preventief en ondersteunend.

Het aanbod in de supermarkten is groot en veel mensen denken dat ze kiezen voor gezonde producten. Op veel producten staat tegenwoordig een label dat je kiest voor “bewust” of “gezond”, maar is dit wel zo? Als we deze producten nader gaan bekijken, blijken er toch veel kunstmatige toevoegingen, verkeerde vetten, suiker en kunstmatige zoetstoffen in te zitten.

Heel veel mensen zien door de bomen het bos niet meer en hier kan ik als voedingsdeskundige iets voor u betekenen. Ik kan u wegwijs maken in het doolhof van de voedingsmiddelen-industrie en u leren waar u op moet letten bij het doen van uw boodschappen, zodat u zelf het onderscheid kunt maken tussen gezonde en ongezonde producten.

In het adviespakket Voorlichting gezonde voeding leg ik u alle basisbeginselen uit wat we onder gezonde producten mogen verstaan. Wat verstaan we onder goede en slechte koolhydraten, wat zijn gezonde vetten, hoeveel eiwitten hebben we nodig? Waarom hebben zoveel mensen vandaag de dag te kampen met overgewicht?  Al deze vragen worden beantwoord in het adviespakket Voorlichting gezonde voeding. Ontdek hoe het mogelijk is om gezond en slank te worden zonder de hele dag calorieën te tellen. Je kunt zoveel eten als je wilt, als je maar de juiste voeding kiest. Kijk voor meer informatie over de inhoud van het pakket bij adviespakketten of klik op de link.